Christmas Wedding

Wie mij kent, weet dat ik een enorme fan ben van de feestdagen! Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om mee te doen aan deze Kerst bruiloft! En wat werkten er fantastische leveranciers mee deze dag! Bij de KASerne in Den Bosch vond deze kerst bruiloft plaats!

 

Een prachtige locatie in een KAS. Wat resulteerde in het mooiste licht, ondanks dat het buiten koud was. Binnen werd er een waar kerstsprookje neergezet met de lekkerste lekkernijen, een super leuke photobooth en een prachtige ceremonie locatie. Kortom, een prachtige kerst bruiloft! Deze fantastische kerst bruiloft bestond uit het team van de volgende leveranciers:

 

Organisatie: @nikkiorganiseertLocatie: @kasernedenboschFoto’s: @deenergieketrouwfotograaf & @suzanne_fotografieLivemuziek: @zangeres_maureenmartensStyling & bloemen: @pauljongerius_styling_floristPhotobooth & Shimmerwall: @feestphotoboothBallonnen: @feestbijkeetBABS: @infobabscon.nlMUAH: @youbyhesterJurk en pak: @yalisasbruidsmodeTaart & Sweets: @ingescupcakefactoryStationery: @wittyinkLicht en geluid: @qubeeventsupplies.nlRingen: @ateliersusanenevertTrouwvervoer: @weddingexpressnlKleding kids: @zeelandgompieSieraden: @dare_4you

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij