Maureen & Mike

Maureen en Mike hadden vanwege corona een aantal keer hun bruiloft moeten verzetten. Maar, dat mocht de pret uiteindelijk niet drukken! Toen het eenmaal mocht, werd het ook dik ingehaald! Wat een knaller van een Brabantse bruiloft was dit! Uiteraard begon de bruiloft op zijn Brabants met worstenbroodjes!

 

Na een fantastische first look en trouwreportage gingen we door om te trouwen in Den Bosch. Daar vond de ceremonie plaats. De hele dag zat vol heerlijke emoties en wat kan ik ervan genieten als ik het bruidspaar en hun gasten op hun beurt oprecht zie genieten van de dag! Met heerlijke innige knuffels, ontroerende speeches, tranen van prachtige emoties en lachbuien door geweldige anekdotes! En prachtig om te zien hoe families samenkomen op een bruiloft! Verbonden met elkaar door de liefde van 2 mensen!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij