Peaky Blinders Wedding

Een bruiloft in Peaky Blinders stijl! Wie kent de populaire serie niet? Toen het idee kwam om hier een peaky blinders bruiloft shoot voor te maken, hoefde ik niet 2 keer na te denken. Bij Fletcher Klooster Hotel Willibrordhaeghe werd deze peaky blinders bruiloft gevierd! Super gaaf dat alles tot in de kleinste details in het thema verwerkt was.

 

De stationary van de uitnodigen tot aan de menukaarten waren in deze stijl. De ceremonie helemaal in stijl, de taart, de kleding en het diner!  Deze peaky blinders bruiloft bestond uit het team van de volgende leveranciers:

 

Locatie: @fletcherhotelwillibrordhaeghe – Fotografen: @deenergieketrouwfotograaf & @arjanvanderplaat – Videograaf: @videodynamics.nl – Weddingplanners: @definitelyyes.nl & @fidelisweddings – Trouwjurk: @yalisasbruidsmode – Trouwpak: @darecustomsuits – Trouwringen: @ringsoflove_trouwringenthuis – BABS: @trueloveweddingnl – MUAH: @marijkehairmakeupstylist – Stationery: @itsagreatday.nl – Styling & Flowers: @tinusmaakthetmooi – Cake & Sweets: @cheffis_pastries

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij