Amber & Gian

Trouwen bij Kasteel de Hooge Vuursche in juni! Wat was deze dag een sprookje! Gian had 1 wens, hij moest en zou een rookmachine bij de ceremonie hebben, als Amber door haar vader naar binnen werd geleid. De ceremonie was tevens ook de first look. En dit was het moment waar zij beide het meest naar uit keken!

Nou, dat moment was een dikke voltreffer!! Jeetje, het leek wel of Amber op een wolk naar binnen kwam, en dat kwam ook omdat ze zo straalde vol trots! En wat een weer hadden we, strak blauwe lucht, waardoor we geweldige trouwfoto’s bij Kasteel de Hooge Vuursche hebben kunnen maken. En wat hebben Amber en Gian genoten! Ook hadden we het geluk dat we de golden hour mee konden pakken na het eten. Even snel er samen tussenuit om de romantische laatste zonnestralen mee te pikken, maar bovenal samen nog even te genieten!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij