Femke & Rienk

Femke en Rienk hadden een heerlijke festival bruiloft. Wat was het weer een fantastische zonnige dag in september om te trouwen! Ze trouwden op het gemeentehuis in Maarssen. Een heerlijke ceremonie met al hun vrienden en familie. Een vriendin van hun is een bekende zangeres en begeleide de ceremonie muzikaal. Kippenvel momentjes kan ik je vertellen!

Na de ceremonie gingen we door naar Buitengoed de Boomgaard in Bunnik om de rest van de dag te genieten in festivalsfeer! Wat een heerlijke sfeer was er! Alles was perfect, het weer, de mensen, de locatie. Er werd heerlijk buiten gedineerd, waar de gasten bij een foodtruck verschillende gerechten konden halen! Naarmate de zon steeds verder zakte, pakten we het heerlijke gouden uurtje nog even mee! Daarna kwamen de avondgasten en werd er nog goed gefeest!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij