Over Jaentien

Aandacht, beleving en gevoel. Dat mag je verwachten als je mij het ja-woord geeft. Want ik geef je ook volmondige ‘ja!’ terug als wij besluiten samen aan de slag te gaan. Vanaf dag één ben ik er voor jullie, om mee te denken over jullie bruiloft in beelden. De passie voor mijn werk, mijn liefde voor bruiloften en mijn volle aandacht voor jullie resulteren in onvergetelijke beelden. Zodat jullie het gevoel van die dag voor altijd vast kunnen houden.

Fotografe

Mijn passie fotografie

Met volle aandacht vang ik waardevolle momenten, liefdevolle blikken en oprechte emoties in tijdloze en kleurrijke foto’s. Beleving staat in mijn werkwijze voorop!

Mijn naam is Jaentien Scheutjens-Brienen, woonachtig in Drunen (centraal in Brabant) en getrouwd op 6 september 2019 met mijn man Nick. Ik ben mama van Cas (2020) en Lars (2023)! Onze hond Flynn (langharige Weimaraner) maakt ons gezin compleet!

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s! Daarnaast is mijn werkwijze zeer persoonlijk en gericht op aandacht. Jullie zijn als bruidspaar uniek en verdienen dan ook de volledige aandacht! Zodat ik jullie unieke verhaal mag teruggeven in foto’s!

Boek je mij dan verzeker ik de volle aandacht. Met mijn kennis en ervaring van bruiloften loop ik over van tips om volop te genieten én naderhand in beelden jullie trouwdag weer te beleven. En beleving staat bij mij bovenaan de prioriteitenlijst. Naast een kennismaking en een uitgebreid gesprek voor jullie speciale dag, heb ik ook erna nog alle aandacht voor jullie. Weten wat dat inhoudt? Lees hieronder mijn werkwijze!

Dit doe ik zeker
Oprechte momenten vastleggen 0
Foto’s kleurrijk en tijdloos nabewerken 0
Volle aandacht op jullie als bruidspaar 0
Jullie beleving op nummer één 0
Dit doe ik absoluut niet:
– Geposeerde foto’s maken – ‘Hey, ga daar eens zus en zo staan’
– Je lijntje dunner maken in de nabewerking
– Alle foto’s sepia-kleur maken
– Functioneren als een robot – ik fotografeer volledig op gevoel!
Zo omschrijven bruidsparen mij

‘Met volle aandacht voor jou’

‘Leeft mee en geeft net dat beetje extra’

‘Een nieuwe vriendin op je bruiloft’

‘Luistert naar je wensen en denkt met je mee’

‘Echt betrokken vanaf het eerste moment’

10100
foto's met gevoel geschoten
15020
Onvergetelijke herinneringen
573
traantjes gelaten
944
herfstcake gegeten
& ontelbare leuke bruiloften!

Awards

Om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en mijn bruidsparen de beste versie van mijzelf te geven investeer ik veel in mentorschappen bij internationale top trouwfotografen. Daarnaast doe ik ook mee aan de hoogst aangeschreven trouw awards wedstrijden internationaal! Een award winnen in deze wedstrijd is een kers op de taart van je werk!

Werkwijze

Mijn focus is om jullie beleving van de bruiloft te vereeuwigen

Jullie hoeven enkel te genieten. Mijn volle aandacht gaat naar jullie als bruidspaar. Om de beelden hoeven jullie je niet druk te maken, I’ve got this. Ik zorg ervoor dat jullie na je bruiloft met een ontspannen gevoel de foto’s terug kunnen kijken. Toch snap ik dat het fijn is van tevoren te weten wat je van mij mag verwachten. Dat lees je hier!

1

Eerst kennismaken

Voor we ja-zeggen, leer ik jullie graag uitgebreid kennen. Hoe ziet jullie droombruiloft eruit? Wie is er te gast? Eten jullie taart of is er een trouw pizza (leuk!)? Gelukkig vinden jullie het heerlijk om over jullie plannen te praten. En ik om mee te dromen. We kijken of er een wederzijdse klik is, jullie zoeken je ideale trouwfotograaf, ik mijn ideale bruidspaar!

2

Onbeperkte aandacht vooraf

We zijn erover uit: dit is een match! Dan begint het echte werk. Met mijn kennis van en ervaring met bruiloften denk ik graag mee over jullie trouwdag in beelden. Waar nodig geef ik advies over de planning, of breng ik je in contact met leveranciers, visagisten, haarstylisten of de lekkerste taartenbakkers! Mijn netwerk is all yours. Ook mag je mij altijd berichten/bellen/langskomen voor al je vragen tussendoor!

3

Een detail gesprek 2-3 weken vooraf

Dit detail gesprek heeft als doel dat ik jullie planning beter weet dan jullie, zodat ik volledig voorbereid op jullie bruiloft aanwezig ben! In dit gesprek wil ik echt alles weten. We bespreken de gehele planning, wie zijn de belangrijke personen op jullie bruiloft, wie gaat er bijvoorbeeld de waterlanders krijgen? Gaan er nog gekke dingen gebeuren op jullie dag etc.? Kortom, ik wil echt alles weten tot in het kleinste detail! Ook neem ik altijd buiten jullie om contact op met de ceremoniemeester om de verborgen agenda te weten te komen.

De volle aandacht is ook écht de volle aandacht. Boek je mij als trouwfotograaf, dan krijg je onbeperkt contact. Voor al jullie vragen, hersenspinsels en wilde ideeën: I’m here!

4

De eerste foto’s

Terwijl jullie geheel content als newly weds nagenieten van jullie geweldige dag, werk ik nog even door. Zodat jullie binnen 48 uur al verrast worden met de eerste herinneringen van jullie trouwdag in jullie persoonlijke online galerij.

5

Tijd voor een feestje!

Als ik mijn bruidsparen mag geloven ben ik een extra gast op jullie bruiloft. Toevallig zorg ik er ook voor dat jullie naderhand extra kunnen nagenieten door middel van prachtige foto’s. Door de intensieve voorbereidingen vooraf kan ik jullie verwachtingen overtreffen en hoeven we alleen nog maar op de dag zelf te genieten!

6

Bewerken maar

Jullie genieten vast na met de eerste beelden, ik kruip naderhand achter mijn computer om alle herinneringen compleet te maken. Ik bewerk alle mooie momenten van jullie bruiloft zodat de foto’s nog jarenlang dienen als complete terugblik aan jullie mooie dag.

7

Aandacht achteraf

Maar daar houdt mijn aandacht niet op. Na de bruiloft is net zo belangrijk als daarvoor. Dus tot in de laatste puntjes ben ik daar. Naast een trouwalbum lever ik alle foto’s af in een online galerij. Het trouwalbum wordt jullie tastbare herinnering. Jullie zijn dan ook in control over dit gehele proces en bepalen hoe het eruit komt te zien. Van het ontwerp tot aan de lay-out! Ik ben pas tevreden als jullie dat zijn!

Yes! Mijn tuinkantoor is af! Ik ben echt een gezelligheidsdier, dus ik ontvang mijn bruidsparen graag bij mij thuis. Want de aandacht voor jullie bruiloft begint bij mij al ver voor de grote dag. Om jullie beleving zo compleet mogelijk te maken, begint die al zodra je mijn tuinkantoor instapt. Inspiratie stroomt beter met uitzicht op de natuur. Zo kunnen jullie vrijuit vertellen over jullie speciale dag, en ik dromen over alle beelden die ik daar kan maken. Topcombinatie als je het mij vraagt!

Blog

  • Als bruidsfotograaf weet Jaentien als geen ander hoe belangrijk bloemen en decoraties zijn voor de sfeer en uitstraling van jullie bruiloft. Een goede bruidsbloemist en -stylist kan dan ook het verschil maken op jullie trouwdag. De Bruidsbloemist heeft 7 tips die kunnen

  • De muziek tijdens je huwelijksceremonie… Ja, ik als muzikant zal niet zeggen dat het niet belangrijk is, maar geloof me het ís ook écht belangrijk! En weet dat er zo veel meer uit te halen valt dan enkel wat muziek

Trouwdatum check

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

    Volg mij op Instagram

    @jaentienbrienentrouwfotografie

    Close

    Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

    Instagram

    @jaentienbrienenfotografie

    Volg mij