Daniëlle & Yannick

Daniëlle & Yannick zijn getrouwd bij Klooster Nieuwkerk in Goirle! Een prachtige locatie verscholen in de natuur. Hun trouwdag was op 1 van de warmste dagen van het jaar. Maar dit mocht de pret niet drukken! Op de prachtige locatie van het Klooster waren veel bomen en natuur, waardoor er een heerlijke natuurlijke verkoeling was!

Het leuke aan deze locatie is dat Daniëlle en Yannick hier vroeger beide hebben gewerkt in hun studententijd! De ceremonie was in de prachtige tuin naast het Klooster. Met een aanloop waar je U tegen zegt. Prachtig hoe Yannick door zijn moeder en Daniëlle door haar vader werd weggegeven! Na de ceremonie was er heerlijk tijd voor de borrel en de groepsfoto’s. Iedereen genoot heerlijk van het weer en alle gezelligheid van deze heerlijke dag.

Het diner was onder de appelbomen met een ondergaand zonnetje, een geweldige sfeer met prachtige speeches! Tijdens het diner zijn we er snel even tussenuit gegaan om nog een aantal prachtige foto’s te maken in het beroemde golden hour! Echt een toevoeging voor het bruidspaar voor hun prachtige dag!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij