Liza & Koen

Liza & Koen zijn getrouwd bij Landgoed Wolfslaar Breda in oktober. Wat was dit een prachtige herfstbruiloft. De zon scheen de hele dag en dat in combinatie met de prachtige beginnende herfstkleuren was een gouden combinatie!

Liza & Koen zijn de gehele dag op Landgoed Wolfslaar geweest. Heerlijk in alle rust begonnen zij aan hun trouwdag op het landgoed. Apart van elkaar maakte zij zich klaar voor hun grote dag! De first look was er 1 voor in de boeken. Liza die vanuit het landgoed naar Koen toe liep, wat een prachtig moment! Daarna zijn we foto’s gaan maken rondom het landgoed, wat heerlijke beelden opleverde!

Hierna trokken Liza en Koen zich terug in het landgoed, terwijl de gasten binnendruppelde. Buiten, op het veld voor het landgoed was de ceremonie. Met een strak blauwe lucht en de herfstkleuren was dit een idyllisch plaatje, zo mooi! De ceremonie was vol met liefde, tranen, prachtige geloften en ook veel gelachen!
Na de ceremonie was er tijd voor taart, toast en gezellig borrelen met groepsfoto’s! Waarna er heerlijk is gegeten en daarna het feest losbarstte!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij