Kim & Arnoud

Kim & Arnoud zijn getrouwd bij ’t Stokske in Moergestel. Zij kozen ervoor om in de avond hun ceremonie te doen voor hun feest met alle avondgasten, waarna het feest goed losbarstte gelijk! 

Kim & Arnoud begonnen de dag met hun first look bij het beroemde trouwlaantje in Oisterwijk. Waar als verassing de band hun stond op te wachten met alle dag gasten. Een geweldige sfeer! Hierna gingen zij heerlijk borrelen bij hun favoriete café. Waarna we foto’s zijn gaan maken bij de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Na de trouwreportage was er een heerlijke informele BBQ bij hun trouw locatie ’t Stokske. In de avond was hun ceremonie met alle avondgasten. En wauw, wat was dit een prachtige ceremonie, de hele zaal zat en stond vol! Het moment dat Kim & Arnoud samen naar binnen kwamen bij de ceremonie was zo mooi! Je zag ze samen echt stralen! Kim & Arnoud hadden een collega als Babs, wat het verhaal onwijs persoonlijk maakte! De ceremonie eindigde in een spontane polonaise waar iedereen aansloot en zo het feest kon beginnen! De band warmde iedereen goed op tijdens de felicitaties. En na de openingsdans ging het nog tot in de late uurtjes door!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij