Fabiënne & Michiel

Fabiënne en Michiel trouwen bij het romantische buitenplaats Sparrendaal. Alles klopte deze dag, wauw! We begonnen de dag bij de ouders van Fabiënne thuis waar het gevoel van liefde al overheersde! En dat is het woord wat de dag van Fabiënne en Michiel echt typeerde. De dag was overladen met liefde. Liefde voor elkaar, liefde vanuit en voor familie en vrienden, innige knuffels, tranen van geluk, tranen van het lachen, tranen van de zenuwen en liefde voor alle momenten samen.

De ceremonie was gevuld met liefde, waar ook meerdere gasten aan het woord kwamen. Wauw, wat gaf dit een extra dimensie aan de ceremonie! Tijdens het diner kwamen er memorabele speeches en stukjes voor. Wat hadden vrienden en familie hier veel aandacht in gestoken! En na het diner barstte het feest pas écht los op de dansvloer, waar voelbaar alle spanningen wegvaagde in een onvergetelijk feest!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij