Veerle & Thijs

Veerle & Thijs zijn getrouwd op het prachtige Kasteel Maurick in Vught. Hun trouwdag was een dag vol met liefde! Je zag alle gasten oprecht genieten en bovenal sprong de liefde en het geluk van de gezichten van hun beide! De gasten van Veerle & Thijs kwamen uit alle regio’s van het land. 

De dag begon met regen, veel regen. Met het klaarmaken konden ze gebruik maken van de prachtige kamers van Kasteel Maurick. Voor de first look was het nog de vraag of we het binnen zouden doen, of dat het droog zou worden. Nou wat was het perfect getimed! Met de first look, toen Veerle & Thijs elkaar voor het eerst die dag zagen, precies op dat moment, kwam de zon door! En die is de rest van de dag ook niet meer weggegaan! Dit kenmerkte daarna ook de rest van de dag. Niet alleen het weer was fantastisch, de hele bruiloft van Veerle & Thijs was geweldig! Wat hebben zij fantastische mensen om zich heen verzameld. En dit zag je ook terug op de foto’s, iedereen genoot!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij