Natalie & Joost

Een bruiloft tussen Noord (Groningen) en Zuid (Brabant). Natalie komt uit Groningen, maar is voor de liefde van haar leven naar Brabant verhuisd. En jeetje, wat was dit een fantastische dag om bij te mogen zijn! Zo prachtig hoe Natalie en Joost deze dag vierden met hun vrienden en familie. En de emotie die zichtbaar voelbaar was bij de ouders en vrienden van hun! Dit heeft mij meerdere malen op de dag een aantal kippenvel momentjes bezorgd! 

De trouwfoto’s hebben we gemaakt bij de Noordkade in Veghel. Een fantastische industriële locatie waar je de mooiste plekjes hebt! Bij Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen gingen zij trouwen! Natalie en Joost hadden gekozen voor een zelfstandige trouwambtenaar. Ik zeg het wel vaker, maar maak je ceremonie persoonlijk. En dat hadden zij gedaan! Wat geeft dit een extra dimensie aan de ceremonie, waar iedereen giert van het lachen, en tranen durven te laten lopen van de prachtige verhalen en emoties!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij