Wendy & Willem

Wendy en Willem trouwden in de achtertuin van de ouders van Wendy! Ik heb er geen woorden voor hoe prachtig dit eruit zag en hoe goed het georganiseerd was! Het leek wel een officiële trouwlocatie in Brabant! Deze dag was 1 en al beleving vanaf de firstlook met Wendy en Willem. Zij namen echt alles in hun op en genoten volop van elkaar én van al hun vrienden en familie! De liefdevolle blikken naar elkaar gaven je het gevoel alsof je in een romantische film terecht was gekomen, fantastisch!

De ceremonie werd geleid door de vader van Willem, ik blijf hier een fan van, als er echt tijd in de ceremonie is gestoken, en dat zie je dan ook terug!! Zelfs een klein foutje dat de geloften waren vergeten resulteerde in heerlijke foto’s vol gevoel! Na het diner glipten we er nog snel even tussenuit om bij de Beekse Bergen trouwfoto’s te mogen maken. Een unieke ervaring daar op het strandje!
En als klap op de vuurpijl was de taart tevens de gender reveal, want Wendy was zwanger! En voor de gasten was dit sowieso een complete verrassing dat de taart de gender reveal was!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij