Geeske & Ted

Een fantastische herfstbruiloft vol beleving en gevoel! Geeske en Ted trouwden eind oktober. Van te voren hadden we verschillende scenario’s voor het weer. We waren al tevreden dat het droog zou zijn! Maar wauw, dit hadden we niet verwacht! De hele dag vol zon met 20 graden! Het was gewoon warm! Wat een cadeautje! De combinatie van de zon, de prachtige herfstkleuren en Geeske en Ted maakte dat we prachtige trouwfoto’s konden maken!

Geeske en Ted gingen trouwen bij Boerderij Denissen in Berkel-Enschot. Na een prachtige taart die gemaakt was door de zus van Ted (en lekker ook!) en een diner vol prachtige speeches was de ceremonie voor het avondfeest. Met alle avondgasten erbij! Wauw, dit was toch wel heel bijzonder! Een vriend was beëdigd tot Babs en mocht ze trouwen. Weer heb ik een aantal kippenvel momentjes gehad tijdens de ceremonie. Vooral bij het opkomen van Geeske, die de broer van Geeske muzikaal begeleide en de hele zaal spontaan begon mee te zingen. Onvergetelijk! En na de ceremonie barstte het feest los, wat een echt Brabants gezellig feestje werd!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij