Even voorstellen…

Mijn naam is Jaentien Scheutjens-Brienen, woonachtig in Drunen (centraal in Brabant) en getrouwd op 6 september 2019 met mijn man Nick. Ik ben mama van Cas (2020) en in mei 2023 verwachten wij ons 2e kindje! Onze hond Flynn (langharige Weimaraner) maakt ons gezin compleet!

 

Met volle aandacht vang ik waardevolle momenten, liefdevolle blikken en oprechte emoties in tijdloze en kleurrijke foto’s. Beleving staat in mijn werkwijze voorop!

 

Het is een heerlijk cliché, maar ik heb van mijn passie mijn beroep mogen maken! Wat een geluksbal ben ik! Naast dat het mijn doel is om de bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven aan mijn bruidsparen, wil ik mijn bruidsparen écht een beleving geven in mijn werkwijze. En dat is juist wat mij uniek maakt. 

Ik werk alleen maar samenwerken met mensen waarbij het persoonlijke voorop staat. We leven in een wereld van snelheid, zakelijkheid en steeds minder persoonlijk contact. Dat is juist wat ik niet wil en dus ook niet doe! Ik wil mijn bruidsparen oprecht leren kennen. Mijn werkwijze typeert zich juist in een zeer persoonlijke aanpak en gericht op aandacht! Elk bruidspaar is voor mij uniek en hoe zij hun trouwdag beleven, en dat verdient dan ook de volledige aandacht! 

En dat maakt mijn werk juist zo bijzonder! Omdat elk bruidspaar uniek is, elke dag is uniek, alle gasten zijn uniek, de dag is elke keer weer uniek, omdat mijn bruidsparen en hun gasten dit uniek maakt! 

 

Ik ben continu opzoek naar mijn ideale bruidspaar! Bruidsparen die niet opzoek zijn met de perfect geposeerde foto, maar met lachen, genieten, gieren, brullen en soms een traantje met vrienden en familie. Die echt gaan voor het gevoel en de beleving! Boek je mij dan verzeker ik de volle aandacht. Met mijn kennis en ervaring van bruiloften loop ik over van tips om volop te genieten én naderhand in beelden jullie trouwdag weer te beleven. En beleving staat bij mij bovenaan de prioriteitenlijst. Naast een kennismaking en een uitgebreid gesprek voor jullie speciale dag, heb ik ook erna nog alle aandacht voor jullie. 

 

Welles, nietes 

Dit doe ik zeker:

  • Oprechte momenten vastleggen
  • Foto’s kleurrijk en tijdloos nabewerken
  • Volle aandacht op jullie als bruidspaar
  • Jullie beleving op nummer één.

 

Dit doe ik absoluut niet:

  • Je lijntje dunner maken in de nabewerking
  • Alle foto’s sepia-kleur maken
  • ‘Hey, ga daar eens zus en zo staan’
  • Functioneren als een robot – Ik fotografeer volledig op gevoel!
Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij