Waarom een videograaf een prachtige toevoeging is naast een trouwfotograaf!

trouwvideograaf - videograaf bruiloft - trouwen - videotrouwen - trouwclip

Waarom een videograaf inhuren voor je bruiloft
(en niet alleen vertrouwen op de iPhone van ome Gerrit)

Gefeliciteerd, je gaat trouwen! Nu komt het leuke gedeelte – het plannen van de grote dag. En terwijl je je takenlijst maakt, vraag je je misschien af: “Hebben we écht een videograaf nodig?” Ome Gerrit heeft tenslotte een behoorlijk goeie iPhone, toch?
Nou, laat ik je vertellen, het inhuren van een  videograaf is elke cent waard. Dit is waarom:

Je hebt een uitgebreide en prachtige weergave van je trouwdag
Natuurlijk, foto’s zijn geweldig, maar ze kunnen maar zoveel vastleggen. Een video kan de kleine momenten vastleggen die uw dag speciaal maken – het gelach, de tranen, de ongemakkelijke dansbewegingen. En als je het terugkijkt, heb je het gevoel dat je de dag opnieuw beleeft.

Kwaliteit over kwantiteit
Natuurlijk, de iPhone van oom Gerrit maakt behoorlijke goeie foto’s, maar kan hij in 4K, 60 frames per seconde schieten, in een donkere feestzaal? Heeft hij een drone om een parallax video van jullie trouwlocatie te maken? Heeft hij professionele bewerkingssoftware om jullie video eruit te laten zien als  een Hollywood-productie? Kleine kans!

Je krijgt momenten te zien die je hebt gemist
Laten we eerlijk zijn, je trouwdag wordt een waas. Je zult het zo druk hebben met het begroeten van gasten, het bijpraten met je vrienden en familie. Je drinkt natuurlijk een paar glaasjes bij het aansnijden van de taart en de borrel, het diner én het feest. Je bent de hele avond aan het dansen dat je enkele momenten misschien wel zult missen. Een videograaf, die altijd nuchter is, kan die momenten vastleggen en ervoor zorgen dat jullie niks missen!

Je hebt iets om je kinderen (en kleinkinderen) te laten zien
Als je over jaren met je kleinkinderen op de bank zit, wil je ze laten zien hoe je trouwdag was. Natuurlijk kun je ze foto’s laten zien, maar een video geeft ze het gevoel dat ze bij je waren. Want ja, wie zegt dat over 2 generaties foto’s nog wel ‘in’ zijn? Video is en blijft hét medium!

Je hebt een geweldig excuus om elk jaar je trouwvideo te bekijken
Wie houdt er niet van een excuus om elk jaar op hun jubileum hun trouwvideo te bekijken? Het is als een mini-tijdcapsule van je relatie. Bovendien is het een geweldige manier om te onthouden waarom je in de eerste plaats verliefd werd. Want ooit heb je dingen aan elkaar beloofd aan de hand van jullie geloftes. Tijd om die weer op te pakken!

Dus voor alle koppels die overwegen de videograaf van de lijst te schrappen: doe het niet. Je zult er echt spijt van krijgen. En als je nog steeds niet overtuigd bent, denk hier eens over na: wil je echt vertrouwen op de trillende hand van ome Gerrit en twijfelachtige cameravaardigheden om de belangrijkste dag van je leven vast te leggen? Bovendien is het een geweldige manier om uw huwelijksbudget net wat verder te laten strekken – tenslotte, wie heeft er een chique boeket nodig als je een video kunt hebben die jullie jarenlang zal laten lachen en huilen?

 

Daarnaast is het ook belangrijk dat een foto- en videograaf fijn samen kunnen werken. Boy van Videodynamics heb ik al vaker mee mogen samenwerken. En naast dat het een fijne collega is, heeft hij dezelfde waarden als het erom gaat dat de beleving van het bruidspaar voorop staat en hun wensen!
Kijk zeker op zijn website voor zijn prachtige werk: https://videodynamics.nl/

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij