Pleuni & Pim

Pleuni en Pim trouwden in de maand augustus bij De Ijzeren Man in Vught. Een fantastische locatie met een geweldige ceremonie locatie op het water! Wat was dit een fantastische dag met alleen maar lieve mensen. Een heerlijke Brabantse bruiloft vol humor, emotie en waar geweldige herinneringen werden gemaakt.

Waar ik persoonlijk zo van heb genoten bij deze bruiloft waren alle emoties die vrij kwamen. Er is gelachen, waren zenuwen, waren tranen maar bovenal de beleving van alle gasten samen bij de ceremonie was onbeschrijfelijk! Een goede kennis van Pim & Pleuni was benoemd tot BABS voor 1 dag. Wat resulteerde in een persoonlijke ceremonie die écht over hun al stel ging. Wat ook zorgde voor de nodige tranen! Na de ceremonie werden de felicitaties begeleid door de band waar Pim in speelde, wat er gelijk voor zorgde dat de sfeer er goed in zat! En na de openingsdans werd er nog flink gefeest tot in de late uurtjes!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij