Tessa & Dick

Trouwen in oktober! Buiten trouwen in oktober met het perfecte trouw weer! Wat een geluk hadden Tessa en Dick op hun trouwdag in oktober. Door het geweldige weer konden ze buiten trouwen op de idyllische locatie bij het Witte Kasteel in Loon op Zand. Van te voren hadden we een aantal scenario’s voor als het weer minder zou zijn. Maar niets was minder waar. De combinatie van het herfstzonnetje, met alle prachtige herfstkleuren en alle emoties hebben unieke beelden opgeleverd!

Op de binnenplaats bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand was de trouwceremonie, waar zelfs gasten nog zijn verbrand door het heerlijke zonnetje, wie had dat gedacht?! Daan, de hond van Tessa en Dick mocht de trouwringen brengen, heerlijk hoe enthousiast en trots Daan dit deed! Met een lach en een traan heb ik deze ceremonie beleefd! Dat gevoel wat er vrijkomt als een bruidspaar en de gasten écht genieten, oprecht zijn en samen de beleving aangaan, is onbetaalbaar! En wat heb ik genoten van de speeches en stukjes die familieleden in petto hadden voor Tessa en Dick. Maar vooral heb ik genoten van het gevoel wat daarbij vrij kwam en hoe iedereen oprecht aan het genieten was! Want daar draait het uiteindelijk om!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij