Inge & Younes

Inge & Younes, een Nederlandse – Marokkaanse bruiloft! Fantastisch hoe zij 2 culturen die dag samen hebben laten komen! Zij trouwden op Kasteel Henkenshage, een prachtige, romantische trouwlocatie in Brabant. Wat kon ik ervan genieten om deze 2 samen te genieten en alle gasten samen! De first look was er ook weer 1 voor in de boeken, Younes die er echt van genoot om Inge voor het eerst te zien, en trots dat hij op zijn toekomstige vrouw was! Dat zijn herinneringen die ze nooit zullen vergeten!

Overdags was er een Nederlandse trouwceremonie met Inge in een prachtige trouwjurk en Younes in een prachtig trouwpak. Waar ze in de avond overgingen op de Marokkaanse traditie en in de mooiste (verschillende) trouwgewaden tevoorschijn kwamen om te genieten van hun feest! Met een echte Marokkaanse band. De beleving die toen ontstond met alle gasten bij elkaar, helemaal opgaan in de cultuur was onbeschrijfelijk!

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij