Continu ontwikkelen

Om mijzelf continu te blijven ontwikkelen en mijn bruidsparen de beste versie van mijzelf te geven investeer ik veel in mentorschappen bij internationale top trouwfotografen. Daarnaast doe ik ook mee aan de hoogst aangeschreven trouw awards wedstrijden internationaal! Een award winnen in deze wedstrijd is een kers op de taart van je werk!

Vorig jaar heb ik mijn eerste Master of Wedding Photography Award mogen winnen! Om je naam te zien staan, tussen de grootste trouwfotografen van de Benelux was echt een momentje waar ik heel trots op was! En nog steeds ben! En dit is niet zomaar een award. Dit is een competitie die als hoogste van de Benelux staat aangeschreven. Een competitie gebaseerd op echte momenten, echte verhalen van bruiloften! 

Mijn motto is altijd, als ik iets doe, dan doe ik het perfect!

En dat is een fantastisch traject om mijzelf in te mogen ontwikkelen als trouwfotograaf. En zo kan ik mijn bruidsparen continu de beste versie van mijzelf geven! En deze competities houden je scherp, halen het beste uit jezelf en zo blijf je kritisch op je eigen werk! En dit zorgt er uiteindelijk voor dat je kan blijven groeien! En wat mijn werk éxtra uitdagend maakt, om continu het beste uit de dag van mijn bruidsparen te kunnen halen! 

Close

Aandacht. Beleving. Gevoel. Dat zijn de woorden die mij én mijn werkwijze uniek maken! Mijn doel is om jullie bruiloft als beleving in een fantastisch verhaal vol gevoel terug te geven in de foto’s!

Instagram

@jaentienbrienenfotografie

Volg mij